Distriktsansvarig säljare till södra Sverige, Dentalkirurgi

VILL DU VARA MED OCH PÅVERKA, UTVECKLA OCH BYGGA UPP FÖRSÄLJNINGEN PÅ ETT ANRIKT TANDVÅRDSBOLAG? DRIVS DU DÄRTILL AV ATT UTMANA DIG SJÄLV I DITT ARBETE? DÅ KAN DU VARA DAB DENTALS NÄSTA KOLLEGA!

Vi ska förstärka vår satsning inom affärsområde KIRURGI, där finns det en stor potential för oss att växa med starka varumärken på en växande marknad. Du ska vara en del av att bygga upp detta affärsområde.


OM DAB Dental

DAB Dental grundades 1903 och ingår idag i Lifco-koncernen som en helhetsleverantör av förbrukningsmaterial, utrustning och läkemedel till tandvården. Med över 120 års erfarenhet på området är vi idag en ledande försörjningspartner av dentala produkter och tjänster i Sverige.

Som anställd inom DAB Dental blir du en del av ett företag som tror på mångfald och prioriterar work-life-balance. Här tror man på frihet under ansvar och att individens motivation och potential till att ta till sig ny kunskap är stora framgångsfaktorer.


Om tjänsten:

Tjänsten innefattar uppsökande verksamhet för att sälja produkter inom dentalkirurgi, implantat, suturmaterial, benersättningsmaterial m.m. till den svenska tandvården. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och vi har ett brett produktsortiment från kända tillverkare.

•  Ansvarig för södra Sverige
•  Uppsökande försäljning till tandkliniker
•  Ca 30 övernattningar/år
•  Du kommer även att delta i mässor, temakvällar och kundträffar.
•  Du bor i Göteborg eller inom ca 10 mils radie.

Vi söker dig som:

•  Har erfarenhet inom tandvård
•  Har B-körkort
•  Kan engelska i tal och skrift
•  Har lätt att utrycka dig på svenska i tal och skrift
•  Är kommunikativ och flexibel
•  Tycker om att utmana dig själv i ditt arbete, samtidigt som du stimuleras av att vara en del av ett team där alla roller är lika viktiga för att nå framgång.

I en platt organisation som DAB Dental tror vi att självledarskap och förmågan att strukturera och planera ditt arbete är en stor nyckel till att både trivas och prestera väl i denna roll.

Låter detta som du?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.

Anställningsform: Tillsvidare, heltid.

Skicka in din CV och ett personligt brev till:

ninni.teljstedt@dabdental.se
Ninni Teljstedt, Försäljningschef kirurgi

Sista ansökningsdag
15 Januari 2023

Vi kommer träffa kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 


OM DAB
DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. DAB Dental har ca 75 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm.
Bolaget omsätter ca 350 Mkr och ingår i börsnoterade Lifco AB. Inom Lifco AB finns ca 200 bolag som har ca 200 000 tandläkare, sköterskor och hygienister som kunder varje år. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 17,5 miljarder SEK.