ÄR DU VÅR NYA PRODUKTASSISTENT?

Till huvudkontoret i Upplands Väsby söker vi nu en Produktassistent. Vill du ha ett roligt utmanade jobb på ett företag som sätter kunden i fokus? Är du en driven och noggrann administratör som vill arbeta med ett sortiment i ständig förändring? Då är du välkommen att söka till oss! 

Hos oss på DAB får du ca 75 nya trevliga arbetskamrater som sätter kunden i fokus varje dag. Vi har en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme.

DAB Dental AB är idag ledande inom distribution av varor och tjänster till den svenska tandvården. Våra kunder arbetar inom både offentliga och privata tandvårdskliniker.

Du kommer tillhöra produktavdelningen som jobbar tätt med både kollegor på vårt företag och leverantörer samt även kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar administration av vårt produktsortiment som ställer krav både på affärsmässighet, förståelse för regulatoriska krav och marknadsföring.
Vi skriver produkttexter och hjälper till med bedömning av bilder till våra marknadskanaler.
Produktavdelningen jobbar även med sammanställning av statistik till leverantörer, kunder och internt.
I en föränderlig värld har vi just nu ett sortiment i förändring där avtal ska följas upp och göras levande. Artikeluppdateringar mot våra avtalspartners innebär att vi har kontakt med kunder och leverantörer för att skapa flöde i leverans till våra kunder. Du kommer jobba med att erbjuda kunder produkter utifrån komplexa kravspecifikationer.

Den vi letar efter har minst 3 års vana att arbeta i ett sortiment med höga volymer och många artiklar. Erfarenhet från dental alternativt healthcare är önskvärt. Du har ett starkt kommersiellt sinne, god kommunikativ förmåga och utrycker dig obehindrat både på svenska och engelska. Är van att arbeta i excel och arbeta i databas. För att lyckas behöver du ha strukturerat arbetssätt och kunna arbeta både i team och självständigt med frihet under ansvar.
Resor kan förekomma i tjänsten, ca 5-10 övernattningar per år.

Låter detta som du?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Intresserad?
Skicka in din CV och ett personligt brev till
Helena Dahlroth, Produktchef Förbrukning

helena.dahlroth@dabdental.se
Telefon    +46 8 506 505 48
Mobil       +46 708 59 34 04         

Sista ansökningsdag 20230328.

Vi kommer träffa kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


OM DAB
DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster.

DAB Dental har ca 75 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm. Bolaget omsätter ca 350 Mkr och ingår i börsnoterade Lifco AB. Inom Lifco AB finns ca 200 bolag som har ca 200 000 tandläkare, sköterskor och hygienister som kunder varje år. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 17,5 miljarder SEK.