Servicetekniker Dental Utrustning till Göteborg/Västra Sverige

Vi söker Sveriges trevligaste servicetekniker!
DAB Dental AB behöver förstärka vår serviceorganisation i Göteborg. Serviceavdelningen ingår i affärsområdet teknisk service. Hos oss på DAB får du ca 75 nya trevliga arbetskamrater varav 35 på Serviceavdelningen.

Vi har en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och har en mycket god känsla för kvalitet och service. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du dagligen arbetar i direkt kontakt med våra kunder och leverantörer.

Kort om jobbet:
Du är vårt ansikte utåt och i arbetet ingår att serva, reparera och underhålla dental utrustning ute hos våra kunder.

Utbildning sker hos tillverkare (både i Sverige och utomlands) samt även internt. Du utgår ifrån hemmet och lämplig bostadsort för tjänsten är i Göteborgsområdet. Övernattningar förekommer.

Kontakter med leverantörer angående reservdelar och teknisk dokumentation sker på svenska och engelska.

Din profil:
En bra bakgrund är någon form av el-utbildning, styr och regler eller erfarenhet från arbete med
produkter innehållande el, luft och vatten. Har du erfarenhet av dental utrustning är detta en fördel.

Vi förutsätter att du har IT kompetens och talar svenska och engelska.  Det är viktigt att du är serviceinriktad och förstår kundens behov. Sist men inte minst, att du är en glad och positiv person. Körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
Skicka in din CV och ett personligt brev senast 230215 till
Anders Morell, Service och valideringschef

anders.morell@dabdental.se
Telefon    +46 8 506 505 19
Mobil       +46 708 59 34 22

Vi kommer träffa kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


OM DAB
DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster.

DAB Dental har ca 75 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm. Bolaget omsätter ca 350 Mkr och ingår i börsnoterade Lifco AB. Inom Lifco AB finns ca 200 bolag som har ca 200 000 tandläkare, sköterskor och hygienister som kunder varje år. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 17,5 miljarder SEK.