Till Dalarna/Gävleborgs län söker vi
Valideringstekniker Dental Utrustning

Vi söker Sveriges trevligaste Valideringstekniker!

DAB Dental AB behöver förstärka vår serviceorganisation i Dalarna/Gävleborgs län och norrut. Valideringsavdelningen ingår i affärsområdet teknisk service. Hos oss på DAB får du ca 80 nya trevliga arbetskamrater varav 35 på Serviceavdelningen. Vi har en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och har en mycket god känsla för kvalitet och service. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du dagligen arbetar i direkt kontakt med våra kunder och leverantörer.

Kort om jobbet:
Du är vårt ansikte utåt och i arbetet består av valideringsuppdrag på autoklaver och diskdesinfektorer. Utbildning sker hos tillverkare (både i Sverige och utomlands) samt även internt. Du utgår ifrån hemmet och lämplig bostadsort för tjänsten är Dalarna. Övernattningar förekommer.

Din profil:
En bra bakgrund är någon form av el-utbildning, styr och regler eller erfarenhet från arbete med
produkter innehållande el, luft och vatten. Har du erfarenhet av dental utrustning är detta en fördel.

Vi förutsätter att du har IT kompetens och talar svenska och engelska.  Det är viktigt att du är serviceinriktad och förstår kundens behov. Sist men inte minst, att du är en glad och positiv person. Körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
Skicka in din CV och ett personligt brev till
Anders Morell, Service och valideringschef:

anders.morell@dabdental.se
Telefon    +46 8 506 505 19
Mobil       +46 708 59 34 22

Sista ansökningsdag är 15 mars 2024.
Vi kommer träffa kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
 


OM DAB
DAB Dental AB startades 1903 och är idag en marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. I sortimentet ingår allt tandvården behöver i form av förbrukningsartiklar, utrustning samt tekniska tjänster. DAB Dental har ca 80 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, Falun, Göteborg samt ett showroom centralt i Stockholm.
Bolaget omsätter ca 400 Mkr och ingår i börsnoterade Lifco AB. Inom Lifco AB finns ca 210 bolag som har ca 200 000 tandläkare, sköterskor och hygienister som kunder varje år. Lifco AB är expansivt och omsätter totalt ca 22 miljarder SEK samt har 6 500 anställda.


 

Vill du skicka in en ansökan?
Kontakta oss via mail nedan.