Klinikförmedling

DentalLink - nu en del av DAB!

Länken till din bästa affär genom enkla och smidiga paketlösningar utifrån dina behov - oavsett om du vill sälja eller köpa en praktik.

Vi är länken till enkla och smidiga helhetslösningar utifrån dina behov, oavsett om du skall köpa eller sälja. Med närmare 20 års branscherfarenhet och över 350 förmedlingar och värderingar av tandläkarkliniker kan vi hjälpa dig genom hela processen. Vi bistår med all hjälp du behöver för att sälja den till rätt pris och rätt person. Vårt mål är att du alltid ska känna dig trygg och nöjd!

Vi vet att det finns ett stort behov och en efterfrågan av opartisk hjälp vid överlåtelser på den privata tandvårdsmarknaden. Vi erbjuder köparen att förverkliga sina klinik-visioner från ide till nyckelfärdig praktik som direkt kan tas i bruk för arbete med patienter.

Just nu söker vi kliniker för kunders räkning på flera orter!
Läs mer här.

Funderar du på att sälja eller köpa?
Tveka inte att kontakta Stefan Horwath.

 

Objekt till salu

Götgatan i Stockholm
Unikt tillfälle vid Vasatorget Örebro

En fin klinik med ett värdskap utöver det vanliga på lugna Hagagatan intill Vasatorget, som nu säljes p.g.a pensionering. Bra kommunikationer med 5 minuters promenad från järnvägsstationen.

Läs mer
Arboga
I centrala Arboga nära Stortorget

En modern tandläkarklinik trots sina 70 år som tandläkarklinik. Mitt i centrala Arboga på Rådhusgatan ca 50 meter från Stortorget. Praktiken är ljus, väldisponerad och handikappanpassad.

Läs mer
Nära Stureplan i Stockholm
Nära Stureplan i Stockholm

Nyrenoverad toppmodern klinik ca 100 meter från Stureplan i Stockholm. Smakfullt inredd med 2 stora fräscha behandlingsrum (totalyta 65 kvm).

Stor potential!

Läs mer

Just nu söker vi för kunds räkning kliniker i

Malmö/Lund/Helsingborg
Göteborg
Stockholm/Norrort/Söderort

Funderar du på att sälja eller köpa?
Tveka inte att kontakta Stefan Horwath.

Stefan Horwath

DentalLink

Tel. 070 597 99 26
www.dentallink.se