TOP DENT – ditt val i vardagen

Top Dent är varumärket på frammarsch med en växande produktportfölj som säljs i Norden och Baltikum. Vi strävar efter att vara ett självklart inslag på hyllan hos varje tandvårdsklinik inom ett brett spann av produktkategorier. Vår vision är att våra kunder ser Top Dent som ett prisvärt alternativ med hög kvalité för dagligt bruk, där Top Dents produkter möter användarens krav för alla efterfrågade produktområden.

Vi är redan idag välkända som leverantör av förbrukningsvaror såsom handskar, etsgel, bomullsrullar, munskydd, polerare, hygienprodukter och mycket mer. I produktportföljen finns mer än 700 artiklar.

Vi vill att du som kund får en möjlighet prova våra nya spännande produkter och inbjuder därför alla våra kunder att ta kontakt med oss för mer information eller hands-on test kring just det du är intresserad av.

Vi vill ständigt förbättra oss och tar gärna mot ha dina synpunkter, speciellt då vi kontinuerligt söker nya produkter för att bistå våra kunder på bästa sätt i sitt arbete. Tveka inte att höra av dig till DAB om du har tips och önskemål kring någon produkt eller tjänst.

Välkommen att prova Top Dent!

 

Vill du prova Top Dent?
Kontakta vår kundtjänst idag!