30.05.2022

Vi ses på Swedental!

Vi ses på Swedentalmässan i Göteborg 16-18 november.
Ni hittar oss i monter B02-32.

Mer om mässan
- Nordens tveklöst största mötesplats för alla som arbetar inom tandvårdssektorn

Ingenting slår det verkliga mötet. Odontologisk Riksstämma och Swedental erbjuder ett gyllene tillfälle för hela tandvårdsteamet att samlas och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang.

Yrkesverksamma i dentalvården står inför allt större utmaningar och möjligheter än tidigare. Inte minst i samband med den utökade digitaliseringen av både vården och samhället i stort samt kravet på hållbarhet. Här träffar du kollegor i branschen och får en glimt av framtiden – med stort fokus på aktuella ämnen. Swedental innebär också en unik möjlighet att träffa gamla vänner och kollegor, och att stifta nya bekantskaper.

Odontologisk Riksstämma
Årets tema – Att möta vår tid

En tid av hisnande förändringar väcker många frågor. Klimathotet, hur påverkas vi? Vart hamnar vi med AI? Goda kostvanor för fler i välfärdssamhället, är det möjligt? Hur kan svensk tandvård bli mer jämlik över landet? Vi ger inblick, lyfter goda exempel, presenterar kliniska modeller och skapar debatt om dagsaktuella frågeställningar. Att möta vår tid, att utveckla och att utvecklas!

Läs mer om riksstämman här.

Tillbaka
Senaste nyheter